Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Peel the garlic and chop finely.
Чеснок очистите и мелко нарежьте.
Peel and dice the onions.
Очистите и нарежьте кубиками репчатый лук.
Cut the boiled sausage into small cubes.
Вареную колбасу нарежьте небольшими кубиками.
In a container, beat two chicken eggs until smooth.
В емкости взбейте два куриных яйца до однородности.
Fry the onion and sausage in vegetable oil.
Обжарьте на растительном масле лук и колбасу.
Rinse the buckwheat and add to the boiled sausage and onions.
Гречневую крупу промойте и добавьте к вареной колбасе и луку.
Place all ingredients in a saucepan, add water and leave to simmer for 30 minutes. You will need about 3 liters of water for this amount of ingredients.
Переложите все ингредиенты в кастрюлю, залейте водой и оставьте вариться на 30 минут. Вам понадобится около 3 литров воды на это количество ингредиентов.
Add garlic, salt and pepper to taste to the soup and leave to simmer for another 5 minutes.
Добавьте в суп чеснок, соль и перец по вкусу и оставьте вариться на медленном огне еще на 5 минут.
Pour the egg mixture into the soup and stir.
Влейте в суп яичную смесь и перемешайте.
Serve buckwheat soup with fresh herbs or croutons.
Подавайте гречневый суп со свежей зеленью или сухариками.