Grate the cheese on a coarse grater and finely chop the garlic. You can use a garlic press. Wash a piece of perch in running water and dry. Then make a couple of cuts across the fish to the bone.
Натрите сыр на крупной терке, а также мелко нарубите чеснок. Можно воспользоваться чеснокодавилкой. Вымойте кусок окуня в проточной воде и просушите. После сделайте пару надрезов поперек рыбы до кости.
Place grated cheese, chopped garlic and oregano in a medium dish.
В среднее блюдо насыпьте натертый сыр, нарубленный чеснок и орегано.
Add sour cream and stir thoroughly until all ingredients are combined.
Добавьте сметану и тщательно перемешайте, чтобы все компоненты перемешались между собой.
Place the fish piece in a baking dish and cover the top with the previously prepared sour cream mixture. Pepper and salt to taste and let it brew for 20 minutes.
Поместите рыбный кусок в форму для запекания и накройте верхнюю часть приготовленной ранее сметанной смесью. Поперчите и посолите по вкусу и дайте минут 20 настояться.
Then bake the perch dish in an oven preheated to 180°C for 25 minutes. When done, the snapper should be lightly golden and the cheese coating should be melted.
После поставьте блюдо из окуня запекаться в разогретую до 180 °C духовку на 25 минут. Готовый окунь должен быть слегка золотистого цвета, а сырная оболочка должна расплавиться.
Garnish the dish with cherry tomatoes and herbs.
Украсьте блюдо помидорами черри и зеленью.