Finely chop the garlic with a knife or chop in a garlic press. Wash and cut the orange into slices. Repeat the same with the tomato. Rinse the fish in running water and dry it with a paper towel. Make several cuts across the perch down to the bone.
Мелко нарубите чеснок ножом или измельчите в чеснокодавилке. Вымойте и нарежьте апельсин на дольки. Повторите то же самое с помидором. Промойте в проточной воде рыбу и просушите ее бумажным полотенцем. Сделайте несколько разрезов поперек окуня до кости.
Place orange and tomato slices in a medium-sized dish and pour soy sauce into the bowl. Add a few spoons of paprika and mustard.
В блюдо средних размеров положите дольки апельсина и помидора, залейте в миску соевый соус. Положите несколько ложек паприки и горчицы.
Mix the ingredients, do not forget to pepper and salt to taste. Place the cut piece of fish in a baking dish and pour the previously prepared marinade on top.
Смешайте компоненты, не забудьте поперчить и посолить по вкусу. Надрезанный кусок рыбы положите в форму для запекания и залейте сверху приготовленным ранее маринадом.
Let the fish soak in the sauce for 30 minutes. After marinating, place in the oven for 25 minutes at 180°C.
Дайте рыбе пропитаться в соусе в течение 30 минут. После маринования поставьте в духовку на 25 минут при температуре 180 °C.
Determine the readiness of the dish by the color of the fish: the perch should be cooked through.
Определяйте готовность блюда по цвету рыбы: окунь должен быть прожаренным.
Garnish the dish with a slice of citrus and herbs. For flavor, pour freshly squeezed orange juice over the perch.
Украсьте блюдо долькой цитруса и зеленью. Для вкуса полейте окуня свежевыжатым апельсиновым соком.