Cut the pumpkin into cubes. Wash the apples.
Нарежьте тыкву кубиками. Помойте яблоки.
Cover the pumpkin pieces with water. It should completely cover the pumpkin. Place on the fire and cook until the pieces soften for about 15-20 minutes.
Залейте кусочки тыквы водой. Она должна полностью покрывать тыкву. Поставьте на огонь и варите до размягчения кусочков примерно 15-20 минут.
Pass the apples through a juicer. Add to pumpkin.
Яблоки пропустите через соковыжималку. Добавьте к тыкве.
Remove the future juice from the heat, cool slightly. Beat with a blender until smooth. Add sugar. Pour into jars.
Снимите будущий сок с огня, немного остудите. Взбейте блендером до однородной массы. Добавьте сахар. Разлейте по банкам.
Freeze the juice in special forms and you will get healthy fruit ice.
Заморозьте сок в специальных формах, и у вас получится полезный фруктовый лед.