Sift the flour. Peel and wash the carrots.
Просейте муку. Почистите и помойте морковь.
In a deep bowl, mix grated carrots, egg and flour. Mix everything well.
В глубокой миске смешайте натертую морковь, яйцо и муку. Все хорошо перемешайте.
Add salt and sugar to the resulting mass, mix everything well again.
В получившуюся массу добавьте соль и сахар, все хорошо перемешайте еще раз.
Heat a frying pan, grease with a thin layer of vegetable oil. Using a ladle, carefully pour any shaped pancakes into the pan. Fry for a minute on each side.
Разогрейте сковороду, смажьте тонким слоем растительного масла. Половником аккуратно выливайте оладушки произвольной формы на сковороду. Обжаривайте по минуте с каждой стороны.
Decorate carrot pancakes with herbs. You can serve them with regular sour cream or garlic sauce. To prepare it, mix garlic and herbs with sour cream.
Украсьте морковные оладьи зеленью. К ним можно подать обычную сметану или чесночный соус. Для его приготовления смешайте чеснок и зелень со сметаной.