Sift the flour. Peel and wash the onions.
Просейте муку. Почистите и помойте лук.
Chop the onion and grind it in a blender.
Нарежьте лук и измельчите его блендером.
Add flour, egg, salt and ground black pepper to the resulting mass.
В получившуюся массу добавьте муку, яйцо, соль и черный молотый перец.
Heat a frying pan and grease it with a thin layer of vegetable oil. Using a ladle, carefully place any shaped pancakes onto the frying pan. Fry for a minute on each side.
Разогрейте сковороду и смажьте ее тонким слоем растительного масла. Половником аккуратно выкладывайте оладушки произвольной формы на сковороду. Обжаривайте по минуте с каждой стороны.
Serve the onion pancakes with regular sour cream, garlic sauce or sauce with herbs.
К луковым оладьям подавайте обычную сметану, чесночный соус или соус с зеленью.