Wash the vegetables. Peel the onions, garlic and onions. Remove the noodles from packaging. Pour water into the pan, add salt and put the pan on the fire.
Овощи помойте. Лук, чеснок и лук очистите. Лапшу освободите от упаковки. В кастрюлю налейте воды, посолите и поставьте кастрюлю на огонь.
Cut the onion, carrots, garlic, bell pepper into strips, and cut the chicken into small cubes.
Лук, морковь, чеснок, болгарский перец нарежьте соломкой, а курицу нарежьте небольшим кубиком.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the chicken for 4-5 minutes on each side. Salt, pepper and add spices to taste.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте курицу 4-5 минут с каждой стороны. Посолите, поперчите и добавьте специи по вкусу.
Add carrots, garlic, onion and bell pepper to the chicken. Fry for 5 minutes.
Добавьте к курице морковь, чеснок, лук и болгарский перец. Обжарьте в течение 5 минут.
Add teriyaki sauce and fry for 2 minutes over low heat.
Добавьте соус терияки и жарьте 2 минуты на медленном огне.
Meanwhile, place the udon noodles in boiling water and cook for 5 minutes until tender. Then drain the water.
Тем временем в кипящую воду выложите лапшу удон и варите ее 5 минут до готовности. Затем слейте воду.
Add the finished udon to the vegetables and chicken. Mix thoroughly and fry for 5 minutes. The noodles are ready.
Готовый удон добавьте к овощам и курице. Тщательно перемешайте и обжарьте в течение 5 минут. Лапша готова.