Wash all vegetables and chicken well. Peel the onions and carrots.
Хорошо помойте все овощи и курицу. Почистите лук и морковь.
Boil the chicken in salted water and set it aside to cut into small pieces.
Отварите курицу в подсоленной воде и отложите ее, чтобы нарезать на небольшие кусочки.
Chop the onions and carrots and fry them in a frying pan until half cooked.
Нарежьте лук и морковь и обжарьте их на сковороде до полуготовности.
Add coarsely chopped potatoes, buckwheat, chopped chicken and fry to the chicken broth. Mix everything well and leave to cook for another 15-20 minutes until fully cooked.
Добавьте в куриный бульон крупно нарезанный картофель, гречку, нарезанную курицу и зажарку. Все хорошо перемешайте и оставьте вариться еще 15-20 минут до полной готовности.
Garnish the soup with herbs of your choice. Serve the soup with sour cream, black bread and garlic.
Украсьте суп зеленью на ваш вкус. К супу подайте сметану, черный хлеб и чеснок.