Rinse snack jars thoroughly. Wash the vegetables.
Тщательно промойте банки для закуски. Помойте овощи.
Cut the eggplant into small cubes, season with salt and let stand for 15-20 minutes, then rinse with cold water. This will help get rid of natural bitterness.
Баклажан нарежьте мелкими кубиками, приправьте солью и дайте постоять 15-20 минут, затем промойте холодной водой. Это поможет избавиться от природной горечи.
Cut the zucchini into medium-sized cubes and simmer over low heat with the addition of vegetable oil. Add the settled and washed eggplants to the zucchini, stir and leave to simmer under the lid.
Кабачки нарежьте кубиками среднего размера, отправьте тушиться на медленном огне с добавлением растительного масла. Добавьте к кабачкам отстоявшиеся и промытые баклажаны, перемешайте и оставьте тушиться под крышкой.
Chop the onions, chop the carrots into strips or grate them on a coarse grater. Lightly fry the vegetables with vegetable oil.
Измельчите репчатый лук, нашинкуйте морковь соломкой или натрите на крупной терке. Слегка обжарьте овощи с добавлением растительного масла.
Add salt and pepper to zucchini and eggplant to taste. If desired, you can add 1 teaspoon of sugar for juiciness. Mix thoroughly and continue to simmer with the lid on.
В кабачки и баклажаны добавьте соль и перец по вкусу. По желанию для сочности можете добавить 1 чайную ложку сахара. Тщательно перемешайте и продолжайте тушить под крышкой.
Add the prepared fried onions and carrots to the zucchini and eggplants. Mix well and leave to simmer for another 3-5 minutes.
Добавьте готовую зажарку из лука и моркови к кабачкам и баклажанам. Хорошо перемешайте и оставьте тушиться еще на 3-5 минут.
Add vinegar to the prepared snack, mix thoroughly and place in jars, close the lids. Leave to cool completely at room temperature.
В готовую закуску добавьте уксус, тщательно перемешайте и разложите по банкам, закройте крышками. Оставьте до полного остывания при комнатной температуре.