Wash and peel the bananas. Prepare ground nutmeg, cinnamon powder, salt. Line a baking sheet with parchment. Preheat oven to 220°C.
Бананы помойте и очистите. Приготовьте молотый мускат, коричный порошок, соль. Противень выстелите пергаментом. Разогрейте духовку до 220 °С.
Cut the bananas into thin slices.
Бананы нарежьте на тонкие слайсы.
Place bananas on parchment.
Бананы выложите на пергамент.
Place the bananas in the oven to bake for 12-15 minutes at 220°C. Then, if there is a convection function, turn it on so that the chips are blown a little and they dry out. If not, then leave the bananas outdoors for a couple of hours.
Отправьте бананы в духовку запекаться на 12-15 минут при 220 °С. Затем, если есть функция конвекции, включить её, чтобы чипсы чуть-чуть обдуло, и они подсохли. Если нет, то оставьте бананы на пару часов на открытом воздухе.
Place the finished chips on a plate and place a cup of whipped cream in the center. Eat bananas dipped in cream.
Готовые чипсы выложите на тарелку, а в центр поставьте чашку со взбитыми сливками. Ешьте бананы, макая в сливки.