Rinse the vegetables with cold running water. Peel the eggplant. Heat the oil in a saucepan on maximum heat.
Помойте овощи холодной проточной водой. Очистите баклажан от кожицы. Поставьте разогреваться масло в сотейнике на максимальный огонь.
Cut the vegetables into cubes.
Нарежьте овощи кубиками.
Mix water, starch and egg until smooth.
Смешайте воду, крахмал и яйцо до однородной массы.
Dip all eggplants in flour. In a deep container, fill the eggplants with batter and mix so that all the pieces are evenly covered with the dough.
Обваляйте все баклажаны в муке. В глубокой емкости баклажаны залейте кляром и перемешайте так, чтобы все кусочки равномерно были покрыты тестом.
Deep fry the eggplants for 5-10 minutes until the batter is golden brown.
Отправьте баклажаны во фритюр на 5-10 минут до золотистого цвета кляра.
Mix eggplants with tomatoes and pour sweet chili sauce over them.
Смешайте баклажаны с помидорами и залейте соусом свит-чили.
For garnish, use beautiful cilantro leaves to add contrast.
Для украшения используйте красивые листья кинзы для придания контраста.