Place the frying pan on maximum heat, pour all the vegetable oil into it and wait until it heats up.
Поставьте сковороду на максимальный огонь, налейте в нее все растительное масло и подождите пока оно нагреется.
Cut the chicken into strips.
Нарежьте курицу соломкой.
Coat the chicken with spices.
Обмажьте курицу специями.
Mix starch, water and egg in a deep container.
Смешайте в глубокой емкости крахмал, воду и яйцо.
Dredge chicken in flour.
Обваляйте курицу в муке.
Submerge the chicken completely in the batter, making sure each piece is coated on all sides. Place in hot oil and fry for 3-5 minutes.
Полностью погрузите курицу в кляр так, чтобы каждый кусок покрылся со всех сторон. Отправьте в раскаленное масло и обжаривайте 3-5 минут.
Take a mug, insert parchment into it with a bag and put strips in it - a great original presentation. Sprinkle paprika on top.
Возьмите кружку, вставьте в нее пергамент кульком и поставьте в него стрипсы – отличная оригинальная подача. Сверху посыпьте паприкой.