Boil the lentils in plenty of salted water for 25-30 minutes. The lentils should not be boiled; they should be firm. Place the finished lentils in a colander. Peel the red onion. Wash the tomato and cucumber.
Отварите чечевицу в большом количестве посоленной воды в течении 25-30 минут. Не стоит разваривать чечевицу, она должна быть упругой. Готовую чечевицу откиньте на дуршлаг. Почистите красный лук. Помойте помидор и огурец.
Cut the cucumber into thin slices.
Нарежьте огурец тонкими ломтиками.
Cut the tomatoes into thin slices 3-4 mm thick.
Помидоры нарежьте тонкими ломтиками толщиной 3-4 мм.
Cut the red onion into thin feathers or half rings.
Красный лук нарежьте тонкими перышками или полукольцами.
In a deep salad bowl, combine lentils, tomatoes, cucumbers and red onions.
В глубоком салатнике соедините чечевицу, помидоры, огурцы и красный лук.
Season the salad with olive oil, salt and pepper. Stir.
Заправьте салат оливковым маслом, посолите и поперчите. Перемешайте.
Decorate the finished salad with herbs.
Готовый салат украсьте зеленью.
Add lemon juice and chopped cilantro to the salad - the dish will become even tastier and more aromatic.
Добавьте в салат сок лимона и рубленую кинзу – блюдо станет еще вкуснее и ароматнее.