Thaw the chicken, rinse, remove skin and bones. Wash the vegetables. Peel the onion.
Разморозьте курицу, промойте, удалите кожицу и кости. Помойте овощи. Очистите лук от шелухи.
Cut the onion into half rings.
Нарежьте лук полукольцами.
Cut out the seeded center of the pepper. Cut the pepper into wide strips.
Вырежьте серединку с семенами из перца. Нарежьте перец широкой соломкой.
Cut the chicken fillet into strips.
Нарежьте куриное филе на полоски.
Cook the soba. Boil water and place noodles in it. As soon as the water returns to a boil, reduce the heat and cook for another 4-5 minutes. Don't forget to stir.
Сварите собу. Вскипятите воду и опустите в нее лапшу. Как только вода повторно закипит убавьте огонь и варите еще 4-5 минут. Не забывайте помешивать.
Heat a frying pan with sunflower oil. Add chicken. When it is slightly fried, add the vegetables and fry together.
Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом. Добавьте курицу. Когда она чуть поджарится, добавьте овощи и обжаривайте вместе.
Pour in the teriyaki sauce, stir and simmer for a couple of minutes. Salt and pepper to taste.
Влейте соус терияки, перемешайте и потушите пару минут. Посолите и поперчите по вкусу.
Add the finished noodles to the vegetables and chicken. Stir, sprinkle with sesame seeds.
Готовую лапшу добавьте к овощам и курице. Перемешайте, посыпьте кунжутом.
Serve buckwheat noodles in a deep bowl, garnish with green onions and sesame seeds. Replace forks with chopsticks.
Подавайте гречневую лапшу в глубокой тарелке, украсьте зеленым луком и кунжутом. Замените вилки на палочки.