Thaw the chicken, rinse, remove skin and bones. Remove vegetables from freezer.
Разморозьте курицу, промойте, удалите кожицу и кости. Достаньте овощи из морозильной камеры.
Cut the chicken into even strips.
Нарежьте курицу ровными полосками.
Boil the noodles. Place it in boiling water and cook for 5-7 minutes until soft.
Отварите лапшу. Положите ее в кипящую воду и варите 5-7 минут до мягкости.
Heat a frying pan with a little vegetable oil and fry the vegetable mixture.
Разогрейте сковороду с небольшим количеством растительного масла и обжарьте овощную смесь.
Add chicken to vegetables. Once the chicken is fried, pour in the sauce, salt and pepper to taste.
Добавьте к овощам курицу. Как только курица поджарится, влейте соус, посолите и поперчите по вкусу.
Add the prepared noodles to the vegetables, stir, add sesame seeds.
Добавьте готовую лапшу к овощам, перемешайте, добавьте кунжут.
Serve garnished with sesame seeds and green onions.
Подавайте, украсив кунжутом и зеленым луком.
Replace your usual cutlery with bamboo chopsticks.
Замените привычные столовые приборы на бамбуковые палочки.