Rinse the shrimp.
Промойте креветки.
Fry finely chopped garlic in butter along with peeled shrimp.
Обжарьте мелко нарезанный чеснок на сливочном масле вместе с очищенными креветками.
Boil the noodles in salted water. If you have chosen durum wheat noodles, you can add a spoonful of olive oil to a pan of water. If you took funchose or rice noodles, then you can not cook them at all, but simply pour boiling water over them for 5-7 minutes.
Отварите лапшу в подсоленной воде. Если вы выбрали лапшу из твердых сортов пшеницы, то в кастрюлю с водой можно добавить ложку оливкового масла. Если же вы взяли фунчозу или рисовую лапшу, то их можно вовсе не варить, а просто залить кипятком на 5-7 минут.
Pour cream into the pan with shrimp, add noodles and simmer for another 5 minutes over low heat.
В сковороду с креветками влейте сливки, добавьте лапшу и тушите еще 5 минут на медленном огне.
Pepper the dish before serving.
Поперчите блюдо перед подачей.
Add finely grated cheese to the dish. Hard cheeses, especially Parmesan, are suitable for this.
Добавьте к блюду мелко натертый сыр. Для этого подойдут твердые сорта сыра, особенно пармезан.