Wash the Chinese cabbage and other vegetables, peel the carrots, peel the garlic.
Помойте пекинскую капусту и другие овощи, почистите морковь, очистите чеснок от шелухи.
Chop the Chinese cabbage.
Нарежьте пекинскую капусту.
Cut the carrots into strips.
Нарежьте морковь соломкой.
Cut the zucchini into strips.
Нарежьте кабачок соломкой.
Cut the garlic into thin slices.
Нарежьте чеснок на тонкие дольки.
Boil the noodles. Place it in boiling water and cook for 5-7 minutes until soft.
Отварите лапшу. Положите ее в кипящую воду и варите 5-7 минут до мягкости.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the vegetables in it.
Разогрейте сковороду с растительным маслом, обжарьте на ней овощи.
Mix the finished noodles with vegetables, add sauce, and pepper to taste. Stir.
Готовую лапшу смешайте с овощами, добавьте соус, поперчите по вкусу. Перемешайте.
Sprinkle with sesame seeds and serve.
Посыпьте кунжутом и подавайте.
Replace your usual cutlery with Chinese chopsticks.
Замените привычные вам столовые приборы на китайские палочки.