Thaw the puff pastry. Prepare the ingredients indicated in the recipe. Preheat the oven to 180°C.
Слоеное тесто разморозьте. Подготовьте ингредиенты, указанные в рецепте. Разогрейте духовку до 180 °С.
Peel the banana and cut into slices.
Банан очистите и нарежьте кружочками.
Break the egg into a separate bowl and beat with a fork or whisk.
Яйцо разбейте в отдельную миску и взбейте вилкой или венчиком.
Roll out the dough into a rectangle measuring 20x30 cm.
Тесто раскатайте в форме прямоугольника размером 20х30 см.
Place banana and chocolate slices alternately on the edge of the dough.
Выложите на край теста банан и дольки шоколада поочередно.
Coat chocolate and banana with a thick layer of Nutella. Make cross cuts in the dough, not reaching the filling.
Шоколад и банан смажьте толстым слоем нутеллы. Сделайте поперечные надрезы на тесте, не доходя до начинки.
Roll the roll and wrap it in a ring.
Скрутите рулет и заверните его в кольцо.
Line a baking sheet with parchment. Place the ring on the parchment.
Противень выстелите пергаментом. На пергамент выложите кольцо.
Brush the ring with egg and bake in the oven for 25 minutes at 180°C. The ring should brown and the chocolate inside should melt.
Смажьте кольцо яйцом и отправьте выпекаться в духовку на 25 минут при 180 °С. Кольцо должно подрумянится, а шоколад внутри растопиться.
The ring is ready. Carefully transfer it to a serving plate.
Кольцо готово. Аккуратно переместите его на сервировочную тарелку.