Prepare the seafood. Wash the vegetables, peel the carrots, peel the onions and garlic.
Подготовьте морепродукты. Помойте овощи, почистите морковь, очистите лук и чеснок от шелухи.
Cut the onion into half rings.
Нарежьте лук полукольцами.
Cut the carrots into strips.
Нарежьте морковь соломкой.
Cut the garlic into thin slices.
Нарежьте чеснок на тонкие дольки.
Boil the noodles. Place it in boiling water and cook for 5-7 minutes until soft.
Отварите лапшу. Положите ее в кипящую воду и варите 5-7 минут до мягкости.
Heat a frying pan with vegetable oil, place vegetables in it and fry until soft and golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом, выложите в нее овощи и обжарьте до мягкости и золотистого цвета.
Add seafood cocktail to vegetables. Fry together and then pour in the sauce.
Добавьте к овощам морской коктейль. Пожарьте вместе, а после влейте соус.
Mix the finished noodles with seafood and vegetables, sprinkle with sesame seeds and serve.
Готовую лапшу смешайте с морепродуктами и овощами, посыпьте кунжутом и подавайте.
Replace your usual utensils with bamboo sticks. Serve with green tea.
Замените привычные приборы бамбуковыми палочками. Подайте блюдо с зеленым чаем.