Recipes / Buckwheat noodles with vegetables Гречневая лапша с овощами
Buckwheat noodles are prepared using buckwheat flour. There are many varieties of buckwheat noodles (soba), depending on the additives and different presentations. It is usually prepared with the addition of eggs, broth or wine. Buckwheat noodles contain large amounts of fiber, protein, iodine, calcium and copper. Soba with vegetables is a dietary, tasty, low-calorie and healthy dish.
Гречневая лапша изготовлена из гречневой муки. Существует множество видов такой лапши (собы), различающихся по добавкам и способу подачи. Как правило, ее подают с яйцами, бульоном или вином. Гречневая лапша богата клетчаткой, белками, йодом, кальцием и медью. Соба с овощами — диетическое, вкусное, низкокалорийное и полезное блюдо.
Steps / Шаги:
Remove your favorite mixed vegetables from the freezer.
Достаньте из морозильной камеры вашу любимую смесь овощей.
Cook the soba. Boil water and place noodles in it. Once the water returns to a boil, reduce heat and cook for another 4-5 minutes. Don't forget to stir.
Сварите собу. Вскипятите воду и опустите в нее лапшу. Как только вода повторно закипит, убавьте огонь и варите еще 4-5 минут. Не забывайте помешивать.
Heat a frying pan with vegetable oil and add the vegetable mixture.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и выложите смесь овощей.
Salt and pepper to taste. Add your favorite spices.
Посолите и поперчите по вкусу. Добавьте любимые специи.
Add cooked noodles and sauce. Stir. Sprinkle with sesame seeds.
Добавьте готовую лапшу и соус. Перемешайте. Посыпьте кунжутом.
Serve garnished with sesame seeds and green onions.
Подавайте, украсив кунжутом и зеленым луком.
Replace your usual utensils with bamboo sticks.
Замените привычные приборы на бамбуковые палочки.