Thaw and rinse the meat. Wash the vegetables, peel the onions and garlic.
Разморозьте и промойте мясо. Помойте овощи, очистите лук и чеснок от шелухи.
Cut the onion into half rings.
Нарежьте лук полукольцами.
Cut the hot chili pepper into thin slices.
Нарежьте острый перец чили тонкими кружочками.
Thinly slice the garlic.
Тонко нарежьте чеснок.
Cut the beef into thin slices.
Нарежьте говядину тонкими пластинами.
Cook the soba. Boil water and place noodles in it. Once the water returns to a boil, reduce heat and cook for another 4-5 minutes. Don't forget to stir.
Сварите собу. Вскипятите воду и опустите в нее лапшу. Как только вода повторно закипит, убавьте огонь и варите еще 4-5 минут. Не забывайте помешивать.
Heat a frying pan with sunflower oil and fry the beef on both sides.
Разогрейте сковороду с подсолнечным масло и обжарьте говядину с двух сторон.
Add pepper, onion, garlic and pour in the sauce. Stir, salt and pepper to taste. Simmer the meat and vegetables for a few minutes.
Добавьте перец, лук, чеснок и влейте соус. Перемешайте, посолите и поперчите по вкусу. Потушите мясо с овощами несколько минут.
Add the cooked noodles and add more teriyaki sauce if desired. Sprinkle with sesame seeds.
Добавьте готовую лапшу, по желанию влейте еще соуса терияки. Посыпьте кунжутом.
Serve noodles garnished with green onions and sesame seeds.
Подавайте лапшу, украсив зеленым луком и кунжутом.
When serving, replace the usual fork with chopsticks.
При подаче замените привычную вилку на палочки.