Thaw the chicken, rinse, remove skin and bones. Wash the vegetables.
Разморозьте курицу, промойте, удалите кожицу и кости. Помойте овощи.
Remove the core and seeds from the pepper and cut it into large strips.
Удалите сердцевину с семечками из перца и нарежьте его крупной соломкой.
Cut the zucchini into strips.
Нарежьте кабачок соломкой.
Cut the chicken breast into equal, even pieces.
Нарежьте куриную грудку одинаковыми ровными кусочками.
Boil water and soak rice noodles in it for 5 minutes.
Вскипятите воду и опустите в нее рисовую лапшу на 5 минут.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the chicken and vegetables. Salt and pepper to taste.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте курицу и овощи. Посолите и поперчите по вкусу.
Pour in the sauce and simmer the vegetables and chicken in the sauce for a while.
Влейте соус и потушите немного овощи с курицей в соусе.
Add noodles, sprinkle with sesame seeds and stir.
Добавьте лапшу, посыпьте кунжутом и перемешайте.
Serve garnished with green onions and half a boiled egg.
Подавайте, украсив зеленым луком и половинкой вареного яйца.