Wash the greens, cut the herring and remove the bones.
Помойте зелень, разделайте селедку и очистите от костей.
Chop the garlic, finely chop the fresh herbs. Cut the herring into small pieces.
Измельчите чеснок, мелко нарежьте свежую зелень. Нарежьте селедку небольшими кусочками.
In a separate container, mix sour cream, garlic and herbs. If desired, add ground black pepper and salt to taste. Mix all ingredients well.
В отдельной емкости смешайте сметану, чеснок и зелень. По желанию добавьте черный молотый перец и соль по вкусу. Хорошо перемешайте все ингредиенты.
Spread a good layer of the resulting dressing on each piece of bread so that the bread is soaked. Place pieces of herring on top, 2-3 for each slice of bread.
Каждый кусок хлеба намажьте получившейся заправкой хорошим слоем, чтобы хлеб пропитался. Сверху уложите кусочки сельди, по 2-3 на каждый ломтик хлеба.
Transfer sandwiches to serving plates. Top with pitted olives and fresh herbs.
Бутерброды переложите на тарелки для подачи. Сверху украсьте маслинами без косточки и свежей зеленью.