Wash the onions well, take the required amount of noodles and cream.
Промойте хорошо лук, возьмите нужное количество лапши и сливок.
Send the noodles to boil in salted water.
Отправьте лапшу вариться в подсоленную воду.
While the noodles are cooking, place a deep frying pan on the heat. After heating it, add cream. Then put the pasta there, brought to half-cooked.
Пока лапша варится, поставьте на огонь глубокую сковороду. Разогрев ее, добавьте сливки. Затем положите туда макаронные изделия, доведенные до полуготовности.
Add spices to the noodles and mix everything well. Simmer the noodles for about five minutes over low heat.
Добавьте к лапше специи и все хорошо перемешайте. Потушите лапшу минут пять на медленном огне.
Place the finished noodles on a plate and garnish with chopped onion.
Готовую лапшу выложите на тарелку и украсьте измельченным луком.
Serve shrimp or tender fish fillet with the noodles. You can also add seafood to the creamy sauce itself during cooking. Garnish the noodles with grated cheese to make the dish even tastier.
К лапше подавайте креветки или нежное филе рыбы. Также в сам сливочной соус можно во время варки добавить морепродукты. Украсьте лапшу натертым сыром, так блюдо будет еще вкуснее.