Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Place the tomato paste in a saucepan and add water. Put it on fire.
Томатную пасту выложите в кастрюлю и добавьте воду. Поставьте на огонь.
When the tomato paste begins to slowly boil, reduce the heat and add the melted cheese to the pan. Cook the sauce over low heat and stir constantly until the mixture becomes homogeneous.
Когда томатная паста начнет потихоньку закипать, убавьте огонь и положите в кастрюлю плавленый сыр. Варите соус на медленном огне и постоянно помешивайте до тех пор, пока масса не станет однородной.
Add paprika, a mixture of spices and garlic to the tomato paste and cheese. Stir.
К томатной пасте и сыру добавьте паприку, смесь пряностей и чеснок. Перемешайте.
Add salt and sugar to the sauce.
Добавьте в соус соль и сахар.
Cook the sauce for another 3-4 minutes.
Варите соус еще 3-4 минуты.
Serve tomato cheese sauce with pasta dishes.
Подавайте томатно-сырный соус к блюдам из макарон.