Prepare all ingredients in required quantities.
Подготовьте все ингредиенты в нужном количестве.
Cut the bread into thin slices of approximately 1-1.5 cm and divide into sticks of approximately the same width. Fry the resulting slices in vegetable oil.
Нарежьте хлеб тонкими ломтиками примерно 1-1,5 см. и разделите на брусочки примерно той же ширины. Получившиеся ломтики обжарьте на растительном масле.
Crush salt, pepper and garlic in a mortar. Mix everything well.
Растолките соль, перец и чеснок в ступе. Все хорошо перемешайте.
Coat the croutons with the resulting mixture and serve.
Обмажьте гренки в получившейся массе и подайте к столу.
Serve sour cream and herbs sauce along with croutons. To do this, mix dill and sour cream in one bowl.
Подавайте вместе с гренками соус из сметаны и зелени. Для этого в одной миске смешайте укроп и сметану.