Prepare the ingredients indicated in the recipe. Sift the flour through a sieve to enrich it with oxygen.
Подготовьте ингредиенты, указанные в рецепте. Муку просейте через сито, чтобы обогатить ее кислородом.
Prepare the dough: in a bowl, mix flour, cottage cheese, egg, sugar and baking powder.
Приготовьте тесто: в миске смешайте муку, творог, яйцо, сахар и разрыхлитель.
It is better to mix the ingredients with a mixer, but you can also use a fork.
Лучше перемешать ингредиенты миксером, но можно воспользоваться и вилкой.
Form small balls and lightly roll them in flour.
Сформируйте небольшие колобки и слегка обваляйте их в муке.
Heat a deep frying pan or saucepan with vegetable oil. Fry the donuts for 4-5 minutes on each side until crispy and golden brown.
Разогрейте глубокую сковороду или сотейник с растительным маслом. Обжарьте пончики по 4-5 минут с каждой стороны до хрустящей и золотистой корочки.
Before serving, decorate the donuts with mint leaves and powdered sugar. Everything is ready. Bon appetit.
Перед подачей украсьте пончики листиками мяты и сахарной пудрой. Все готово. Приятного аппетита.