Slice the bread. If the minced meat was frozen, defrost it. Also prepare the minced meat in advance if you plan to make it from meat yourself.
Нарежьте хлеб. Если фарш был заморожен, разморозьте его. Также приготовьте заранее фарш, если планируете сделать его из мяса самостоятельно.
Pour milk over white bread.
Залейте белый хлеб молоком.
Add minced meat, egg and white bread to one bowl. Salt and pepper the minced meat to your taste. Combine everything well to a uniform mass.
Добавьте в одну миску фарш, яйцо и белый хлеб. Посолите и поперчите фарш по своему вкусу. Все хорошо соедините до однообразной массы.
Form cutlets of the same size and send them to fry in a heated frying pan. Pre-grease the pan with a small amount of vegetable oil.
Сформируйте котлетки одинакового размера и отправьте их жариться на разогретую сковороду. Предварительно смажьте сковороду небольшим количеством растительного масла.
Fry the cutlets on both sides. Each side will take approximately 5-7 minutes. After frying, cover the cutlets with a lid and let them rest for a while.
Обжарьте котлеты с обеих сторон. На каждую сторону уйдет примерно 5-7 минут. После жарки накройте котлеты крышкой и дайте им немного отдохнуть.
Prepare a delicious side dish for the cutlets - it could be mashed potatoes, vegetable salad, pasta or buckwheat. Decorate everything with greenery. You can also serve the cutlets with aromatic garlic sauce or ketchup.
Приготовьте вкусный гарнир к котлетам – это может быть картофельное пюре, овощной салат, макароны или гречка. Украсьте все зеленью. К котлетами также можно подать ароматный чесночный соус или кетчуп.