Sort through the cranberries (fresh or previously defrosted), removing spoiled berries, rinse and scald them with boiling water.
Переберите клюкву (свежую или предваритаельно размороженную), удалив испорченные ягоды, промойте и ошпарьте их крутым кипятком.
Place the cranberries in a blender bowl and puree the berries.
Сложите клюкву в чашу блендера и сделайте из ягод пюре.
Place the puree in a saucepan and fill it with drinking water at room temperature.
Выложите пюре в кастрюлю, залейте его питьевой водой комнатной температуры.
Strain the drink through a sieve into another container, add honey to the strained fruit drink and stir until dissolved. Store the healing drink in the refrigerator.
Процедите напиток через сито в другую емкость, добавьте в процеженный морс мед и размешайте до растворения. Храните целебный напиток в холодильнике.
Serve the fruit drink in beautiful glass glasses, garnished with mint leaves and lemon slices.
Подавайте морс в красивых стеклянных бокалах, украсив листочками мяты и ломтиками лимона.