Wash the oranges and scald them with boiling water to disinfect the peel.
Вымойте апельсины и ошпарьте их кипятком, чтобы продезинфицировать кожуру.
Squeeze the juice out of the fruit, remove any seeds and refrigerate the juice.
Выжмите сок из фруктов, достаньте попавшие косточки и уберите сок на холод.
Bring the water in a saucepan to a boil, add sugar and orange peels, after cutting off the orange part and cutting into strips. Cook for 4-5 minutes, then remove from heat and leave to steep for 2-3 hours.
Доведите воду в кастрюле до кипения, положите сахар и кожуру апельсинов, предварительно срезав оранжевую часть и нарезав соломкой. Варите 4-5 минут, после чего снимите с огня и оставьте настаиваться на 2-3 часа.
Strain the broth and pour the juice into it.
Процедите отвар, влейте в него сок.
Serve the bright orange juice by pouring it into glass cocktail glasses and placing slices of fresh oranges on the rim.
Яркий апельсиновый морс подавайте, разлив его в стеклянные коктейльные бокалы и надев на края ломтики свежих апельсинов.