Prepare the ingredients indicated in the recipe. Wash vegetables and eggs and dry with a paper towel. Peel the onion. Remove the stem and seeds from the bell pepper.
Подготовьте ингредиенты, указанные в рецепте. Овощи и яйца помойте и просушите бумажным полотенцем. Лук очистите. У болгарского перца удалите плодоножку и семяна.
Cut the pepper into arbitrary pieces. Chop the onion into half rings. Chop the garlic.
Перец нарежьте произвольными кусочками. Лук порубите полукольцами. Чеснок измельчите.
Blanch the tomatoes. To do this, make cross cuts on them, place them in boiling water in a saucepan, and keep in boiling water for 1 minute. Then quickly plunge into ice water and remove the skin.
Помидоры бланшируйте. Для этого сделайте на них крестовые надрезы, опустите в кипящую воду в кастрюле, подержите в кипятке в течение 1 минуты. Затем резко опустите в ледяную воду и снимите кожицу.
Cut the tomatoes into small cubes.
Помидоры нарежьте небольшим кубиком.
Now it's time to prepare the shakshuka. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onions and garlic in it for 2-3 minutes. Add the rest of the vegetables. Simmer the mixture over medium heat for 15-20 minutes, stirring occasionally. Add salt and spices to taste.
А теперь время приготовить шакшуку. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте на ней репчатый лук с чесноком в течение 2-3 минут. Добавьте остальные овощи. Томите смесь на среднем огне 15-20 минут, периодически помешивая. Добавьте соль и специи по вкусу.
Crack the eggs into the shakshuka. For this dish, it is important to keep the yolk intact, just like with a fried egg.
Разбейте яйца в шакшуку. Для этого блюда важно сохранить желток целым, как для яичницы-глазуньи.
Grill the shakshuka over medium heat. As soon as the whites are ready, decorate the dish with herbs and serve.
Жарьте шакшуку на среднем огне. Как только белки будут готовы, украсьте блюдо зеленью и подавайте к столу.