Prepare the necessary ingredients.
Подготовьте необходимые ингредиенты.
Pour condensed milk into a deep bowl, add 1 egg, mix. Add flour and baking powder. Mix everything until a homogeneous elastic mass. Place the dough on a previously floured surface. Roll it into a sausage. Cut into 6 equal-sized pieces. Roll the resulting pieces into thin plates, focusing on the diameter of the pan. Heat the frying pan. Fry the dough layers on both sides.
В глубокую миску налейте сгущенное молоко, добавьте 1 яйцо, перемешайте. Всыпьте муку и разрыхлитель. Смешайте все до однородной упругой массы. Выложите тесто на предварительно присыпанную мукой поверхность. Скатайте из него колбаску. Разрежьте на 6 одинаковых по размеру кусочков. Раскатайте полученные кусочки в тонкие пластинки, ориентируясь на диаметр сковороды. Разогрейте сковороду. Обжарьте пласты теста с обеих сторон.
Prepare the cream. Mix 2 eggs, flour and sugar in a saucepan. Pour milk into the mixture, a fifth of the total amount. Place the pan on the fire. Stir the mixture until smooth, adding the remaining milk portionwise. Remove the cream from the stove. Add butter, stir.
Приготовьте крем. Смешайте в кастрюле 2 яйца, муку и сахар. Влейте в массу молоко, пятую часть от общего количества. Поставьте кастрюлю на огонь. Перемешивайте массу до однородности, порционно добавляя оставшееся молоко. Снимите крем с плиты. Добавьте сливочное масло, перемешайте.
Assemble the cake. From the cooled cakes, cut out equal-sized cakes. Place one cake layer on the bottom of the mold and brush it with cream. Cover with the next layer of cake. Lubricate with cream. Repeat with all the cakes except the last one. Place it on top without lubricating it. Place the cake in the refrigerator for 3 hours to soak in the cream.
Соберите торт. Из остывших лепешек вырежьте одинаковые по размеру коржи. На дно формы выложите один корж, смажьте его кремом. Накройте следующим коржом. Смажьте кремом. Повторите со всеми коржами, кроме последнего. Его, не смазывая, положите сверху. Поставьте торт в холодильник на 3 часа, чтобы он пропитался кремом.
Before serving, decorate the cake with powdered sugar. Chocolate chips would also work.
Перед подачей торт украсьте сахарной пудрой. Также подойдет шоколадная крошка.