Cool the cream in the refrigerator. Prepare all ingredients.
Сливки охладите их в холодильнике. Подготовьте все ингредиенты.
Separate the whites from the yolks. Place the whites in the refrigerator. In a deep bowl, mix the yolks, vanilla sugar and 100 grams of granulated sugar. Beat the mixture until it turns white and increases in volume.
Отделите белки от желтков. Белки поставьте в холодильник. В глубокой миске смешайте желтки, ванильный сахар и 100 граммов сахарного песка. Взбивайте массу, пока она не побелеет и не увеличится в объеме.
Remove the whites from the refrigerator and beat with the remaining granulated sugar until coarse foam.
Достаньте белки из холодильника и взбейте с оставшимся сахарным песком до крупной пены.
Mix the whipped whites with the yolks. Sift the flour into the egg mixture, stirring gently.
Смешайте взбитые белки с желтками. Просейте в яичную смесь муку, аккуратно перемешивая массу.
Preheat the oven to 180℃. Grease a baking dish with oil. Pour the dough into it. Place to bake for 30-40 minutes. After baking, let the biscuit cool.
Разогрейте духовку до 180 ℃. Форму для запекания смажьте маслом. Вылейте в нее тесто. Поставьте запекаться на 30-40 минут. После запекания дайте бисквиту остыть.
While the sponge cake is baking, prepare the cream. Pour the chilled cream into a bowl and beat with a mixer at low speed.
Пока бисквит выпекается, приготовьте крем. В миску налейте охлажденные сливки, взбейте миксером на слабой скорости.
Add powdered sugar and vanilla in small portions and beat until smooth. The mass should become dense and increase in size.
Небольшими порциями всыпьте сахарную пудру, ванилин и взбейте до однородности. Масса должна стать плотной и увеличиться в размере.
Assemble the finished cake. Cut the biscuit lengthwise into 2 parts.
Соберите готовый торт. Бисквит разрежьте вдоль на 2 части.
Place one cake layer on a large plate and spread with most of the buttercream.
Положите один корж на большую тарелку и намажьте большей частью сливочного крема.
Cover the top with the second cake layer, brush the top and sides of the cake with the remaining cream.
Накройте сверху вторым коржом, смажьте верхушку и бока торта остатками крема.
Decorate the finished cake with dried fruits, fresh berries and mint.
Украсьте готовый торт сухофруктами, свежими ягодами и мятой.