Prepare the ingredients indicated in the recipe. Wash the eggs and dry with a paper towel. Cut the bacon into thin slices.
Подготовьте ингредиенты, указанные в рецепте. Яйца помойте и просушите бумажным полотенцем. Бекон нарежьте тонкими ломтиками.
Hard boil the eggs: place them in cold water and cook for 8-10 minutes after boiling. Dip the finished eggs into ice water and peel.
Яйца сварите вкрутую: положите их в холодную воду и варите 8-10 минут после закипания. Готовые яйца опустите в ледяную воду и очистите.
While the eggs are cooling, prepare the filling. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the bacon slices for 2 minutes on each side until golden brown.
Пока яйца остывают, приготовьте начинку. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте на ней ломтики бекона по 2 минуты с каждой стороны до золотистой корочки.
Cut the cooled eggs in half. Remove the yolks from the eggs and set them aside; they will be useful for filling the dish.
Остывшие яйца разрежьте пополам. Выньте из яиц желтки и отложите их в сторону, они пригодятся для начинки блюда.
Finely chop the fried bacon. Chop the dill finely. In a bowl, mix bacon, dill, yolks, mustard, mayonnaise, paprika, salt and pepper. The filling should be homogeneous.
Обжаренный бекон нарежьте мелко. Укроп порубите мелко. В миске смешайте бекон, укроп, желтки, горчицу, майонез, паприку, соль и перец. Начинка должна получиться однородной.
Place 1 tbsp. l. prepared filling inside the egg halves.
Выложите 1 ст. л. готовой начинки внутрь половинок яиц.
The appetizer is ready. Place the eggs on a serving plate and garnish with finely chopped fresh herbs.
Закуска готова. Выложите яйца на сервировочную тарелку и украсьте мелко нарубленной свежей зеленью.