Remove seeds and membranes from bell peppers.
Очистите болгарский перец от семян и перегородок.
Boil water and pour in funchose. After 6-8 minutes, drain the noodles in a colander and rinse under running water.
Закипятите воду и залейте фунчозу. Через 6-8 минут откиньте лапшу на дуршлаг и промойте под проточной водой.
Grate the carrots and cut the cucumber into strips. Place the vegetables in a deep plate and add funchose there.
Натрите морковь на терке, нарежьте огурец соломкой. Выложите овощи в глубокую тарелку и добавьте туда фунчозу.
Cut the bell pepper into strips or small bars. Place in a dish. Add vegetable oil, soy sauce, salt and pepper and mix well. Place the salad on a plate.
Нарежьте болгарский перец соломкой или небольшими брусками. Выложите в блюдо. Добавьте растительное масло, соевый соус, посолите, поперчите и хорошо перемешайте. Выложите салат на тарелку.
Serve a salad of funchose, bell pepper and carrots in a beautiful plate, sprinkled with any herbs and sesame seeds.
Подавайте салат из фунчозы, болгарского перца и моркови в красивой тарелке, посыпав любой зеленью и кунжутными семечками.