Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pour boiling water over the funchose for 6-8 minutes. Drain the water through a colander and rinse it with water.
Залейте фунчозу на 6-8 минут кипятком. Слейте воду через дуршлаг и промойте ее водой.
Grate the carrots, place in a dish and add salt. Add vinegar and Korean carrot seasoning. Mix well, kneading a little. Cut the onion into half rings and place in a frying pan preheated with 2 tablespoons of oil. Fry for 5 minutes until golden brown.
Натрите морковку на терке, выложите в блюдо, посолите. Добавьте уксус и приправу для моркови по-корейски. Хорошо перемешайте, немного приминая. Нарежьте лук полукольцами и выложите в заранее разогретую с 2 столовыми ложками масла сковороду. Обжаривайте в течение 5 минут до золотистого цвета.
Place the onions in a dish with the carrots. Add oil, dry garlic and stir. Add funchose to the dish and mix all the ingredients again. Cool the salad and let it brew for 1-2 hours. Before serving, cut the cucumber into strips and add to the salad.
Выложите лук в блюдо к морковке. Добавьте масло, сухой чеснок и перемешайте. Добавьте в блюдо фунчозу и еще раз перемешайте все ингредиенты. Остудите салат и дайте ему настояться 1-2 часа. Перед подачей на стол нарежьте огурец соломкой и добавьте в салат.
For an impressive serving, place the funchose with carrots in a beautiful salad bowl and sprinkle with parsley.
Для эффектной подачи выложите фунчозу с морковью в красивую салатницу и посыпьте петрушкой.