Prepare the ingredients indicated in the recipe. Wash vegetables, chicken fillet and orange and dry with a paper towel. Peel the orange.
Подготовьте ингредиенты, указанные в рецепте. Овощи, куриное филе и апельсин помойте и просушите бумажным полотенцем. Апельсин очистите.
Prepare the fillet. Place the chicken breast in a saucepan and cover with cold water. Add some salt. Place the pan on the fire. Cook chicken over medium heat for 30 minutes. Remove the finished chicken from the water and let cool.
Приготовьте филе. Куриную грудку положите в кастрюлю и залейте холодной водой. Посолите. Поставьте кастрюлю на огонь. Варите курицу на среднем огне 30 минут. Готовую курицу достаньте из воды и дайте остыть.
Divide the orange into slices and cut into small cubes.
Апельсин разделите на дольки и нарежьте небольшим кубиком.
Cut the cooled fillet and cheese into cubes, red onion into rings. Place all ingredients in a deep bowl. Add orange.
Остывшее филе и брынзу нарежьте кубиками, красный лук — кольцами. Выложите все ингредиенты в глубокую миску. Добавьте апельсин.
Prepare the sauce: in a bowl, mix garlic, finely chopped or pressed, vegetable oil and your favorite spices.
Приготовьте соус: в миске смешайте чеснок, мелко нарубленный или пропущенный через пресс, растительное масло и любимые специи.
Season the salad with garlic sauce. Place the salad on plates and sprinkle with aromatic herbs. The dish is ready. Bon appetit.
Салат заправьте чесночным соусом. Выложите салат на тарелки и посыпьте ароматной зеленью. Блюдо готово. Приятного аппетита.