Wash and peel the vegetables.
Помойте и почистите овощи.
Pour boiling water over the funchose for 6-8 minutes. Drain the water through a colander and rinse it with water.
Залейте фунчозу на 6-8 минут кипятком. Слейте воду через дуршлаг и промойте ее водой.
Cut the onion, bell pepper and carrot into strips. Place them in a preheated frying pan and fry, stirring, for 7-8 minutes. Add green beans, stir and simmer for another 6 minutes.
Нарежьте лук, болгарский перец и морковь соломкой. Выложите их в заранее разогретую сковороду и обжаривайте, помешивая, 7-8 минут. Добавьте зеленую стручковую фасоль, перемешайте и тушите еще 6 минут.
Place funchose in the pan with the vegetables. Add soy sauce and sesame seeds. Stir and leave for another 2-3 minutes. Cool the finished dish slightly before serving.
Выложите в сковороду к овощам фунчозу. Добавьте соевый соус и кунжут. Перемешайте и оставьте еще на 2-3 минуты. Немного остудите готовое блюдо перед подачей.
To serve, place the funchose and beans in a beautiful dish and sprinkle with parsley.
Для подачи выложите фунчозу с фасолью в красивое блюдо и посыпьте петрушкой.