Wash the cabbage. Prepare all ingredients.
Помойте капусту. Подготовьте все ингредиенты.
Place the funchose in a convenient container and pour boiling water for 6-8 minutes. Drain and rinse the noodles with water.
Выложите фунчозу в удобную емкость и залейте кипятком на 6-8 минут. Слейте воду и промойте лапшу водой.
Start preparing the salad. Cut into strips and place in a deep dish. Cut the cucumber into strips and add to the cabbage.
Начните готовить салат. Нарежьте соломкой и выложите в глубокое блюдо. Нарежьте огурец соломкой и добавьте к капусте.
Peel the pepper from seeds and membranes, cut into strips or small pieces. Add to other vegetables. Place funchose into the dish. Season the salad with oil, salt and pepper, add lemon juice and mix well.
Очистите перец от семян и перегородок, нарежьте соломкой или небольшими кусочками. Добавьте к остальным овощам. Выложите в блюдо фунчозу. Заправьте салат маслом, посолите, поперчите, добавьте сок лимона и хорошо перемешайте.
For an impressive serving, place the funchose with cabbage in a beautiful salad bowl and sprinkle with chopped herbs.
Для эффектной подачи выложите фунчозу с капустой в красивую салатницу и посыпьте нарезанной зеленью.