Brew a cup of coffee and cool the drink. Don't add sugar. Grate the chocolate on a fine or coarse grater.
Сварите чашку кофе и остудите напиток. Не добавляйте сахар. Шоколад натрите на мелкой или крупной терке.
Prepare the cream. Combine sour cream and boiled condensed milk in a deep bowl. Both products need to be cold, so be sure to place them in the refrigerator for a couple of hours in advance. Beat with a mixer for a maximum of 30 seconds.
Приготовьте крем. Соедините в глубокой миске сметану и вареную сгущенку. Оба продукта должны быть холодными, поэтому заранее не забудьте поместить их в холодильник на пару часов. Взбейте с помощью миксера максимум 30 секунд.
Start assembling the cake. Soak the cookies in the coffee. Dip the cookies into it very quickly so they don't get soggy, and place them in the prepared pan. This will reduce the soaking time for the cookies and there will be no need to leave the cake in the refrigerator overnight. Fill the entire bottom so that the cookies lie close to each other with minimal gaps.
Приступайте к сборке торта. Смочите печенье в кофе. Окунайте в него печенье очень быстро, чтобы оно не размокло, и выкладывайте в подготовленную форму. Так сократится время пропитки печенья и не нужно будет оставлять торт в холодильнике на ночь. Заполните все дно таким образом, чтобы печенье лежало вплотную друг к другу с минимальными просветами.
Add cream. Coat the cookies with sour cream and condensed milk cream. Use about a third of the total cream.
Добавьте крем. Промажьте печенье кремом из сметаны и сгущенки. Израсходуйте примерно треть всего крема.
Repeat layers. Place the cookies again and then coat them with cream. Coat the top layer too. Crumble a few pieces of cookies and then sprinkle the tops with the resulting crumbs and chocolate chips. In this form, place the cookie cake in the refrigerator for 2 hours. During this time, the cakes will be completely soaked and the cream will thicken.
Повторите слои. Снова выложите печенье, а потом промажьте его кремом. Верхний слой тоже промажьте. Раскрошите несколько кусков печенья, а затем посыпьте верх получившейся крошкой и шоколадной стружкой. В таком виде отправьте торт из печенья в холодильник на 2 часа. За это время коржи окончательно пропитаются, а крем загустеет.
If desired, decorate the cake with coconut or crushed nuts.
По желанию украсьте торт кокосовой стружкой или дроблеными орехами.