Whip the cream in advance.
Заранее взбейте сливки.
Divide the whipped cream into 3 parts. Pour 20 grams of powdered sugar and cocoa into the first one and mix. Add the remaining 10 grams of powdered sugar and berry syrup to the second part, mix. Grate the almonds. Add grated almonds and vanillin to the third part, mix. Fill the ice cream maker with the first part and freeze for 60 minutes. Pour the second part onto the first layer and freeze for another 60 minutes. Pour out the third part, freeze for 2-3 hours.
Взбитые сливки разделите на 3 части. В первую всыпьте 20 граммов сахарной пудры и какао, перемешайте. Во вторую часть добавьте оставшиеся 10 граммов сахарной пудры и ягодный сироп, перемешайте. Натрите миндаль. Добавьте тертый миндаль и ванилин в третью часть, перемешайте. Мороженицу наполните первой частью, заморозьте на 60 минут. На первый слой вылейте вторую часть, заморозьте еще на 60 минут. Вылейте третью часть, замораживайте 2-3 часа.
Serve the finished cake on a platter and decorate with chocolate chips.
Готовый торт подайте на блюде и украсьте шоколадной крошкой.