Beat the eggs in one bowl, sift the flour into another, and lightly chop the cereal in a third.
В одной миске взбейте яйца, в другую просейте муку, а в третьей немного измельчите хлопья.
Use a special spoon to form ice cream balls and place them on parchment paper. Place in the freezer. After 45 minutes, dip each ball first in the egg and then in the flour. After that, back into the egg and into the corn flakes. Place the balls on parchment. Place in the refrigerator for another 40 minutes.
Специальной ложкой сформируйте шарики мороженого, выложите их на пергамент. Положите в морозилку. Через 45 минут каждый шарик обмакните сначала в яйцо, а потом в муку. После этого снова в яйцо и в кукурузные хлопья. Выложите шарики на пергамент. Уберите в холодильник еще на 40 минут.
Heat a frying pan with butter and vegetable oil. Fry each ball on both sides for 30 seconds. Serve in bowls.
Разогрейте сковороду со сливочным и растительным маслом. Каждый шарик обжарьте с двух сторон по 30 секунд. Подавайте к столу в креманках.
Decorate the finished ice cream with chocolate chips.
Готовое мороженое украсьте шоколадной крошкой.