Separate the whites from the yolks and place them in separate bowls.
Отделите белки от желтков и положите их в разные миски.
Add a pinch of salt to the whites and beat them until stiff peaks form. Add sugar to the yolks and beat until smooth. Whip the cream separately. Combine with yolks. Continuing to beat, add a little vanilla. Gently fold in the whipped whites and stir the entire mixture until smooth. Transfer the finished mixture into a small container with a tight lid and place in the freezer. For the first 2 hours, churn the ice cream every 25-35 minutes. After this, leave for 60 minutes until it completely hardens.
К белкам добавьте щепотку соли и взбейте их до плотных пиков. К желткам всыпьте сахар и взбейте до однородности. Сливки взбейте отдельно. Соедините с желтками. Продолжая взбивать, добавьте немного ванилина. Аккуратно введите взбитые белки и перемешайте всю массу до однородности. Готовую массу переложите в небольшую емкость с плотной крышкой и отправьте в морозилку. Первые 2 часа взбивайте мороженое каждые 25-35 минут. После этого оставьте на 60 минут, чтобы оно окончательно застыло.
Place the finished ice cream in a bowl and decorate with your favorite topping. For example, chocolate or strawberry. Place a sprig of mint on top of the ice cream.
Готовое мороженое выложите в креманку и украсьте любимым топпингом. Например, шоколадным или клубничным. Поверх мороженого положите веточку мяты.