Refrigerate the cream in advance. Wash and finely chop the strawberries or prepare your other chosen topping.
Заранее охладите сливки. Помойте и мелко нарежьте клубнику или подготовьте другую выбранную добавку.
Pour the chilled cream into a bowl. Whip so that the cream remains on the whisk and does not drip from it. Place an addition (such as strawberries) into a bowl and gently fold into the mixture so as not to lose the airiness of the cream. Transfer the mixture into a plastic container. Cover with a lid and place in the freezer. After a few hours, serve the ice cream.
Охлажденные сливки налейте в миску. Взбейте так, чтобы сливки оставались на венчике и не стекали с него. Положите в миску добавку (например, клубнику) и аккуратно вмешайте в массу, чтобы не потерять воздушность сливок. Переложите массу в пластиковый контейнер. Накройте крышкой и отправьте в морозилку. Через несколько часов подавайте мороженое на стол.
Serve the ice cream in a bowl or on a plate, garnished with salted caramel and a sprig of mint.
Подайте мороженое в креманке или на тарелке, украсив соленой карамелью и веточкой мяты.