Prepare food in advance so that it is at room temperature.
Подготовьте продукты заранее, чтобы они были комнатной температуры.
Break eggs into a saucepan, add milk and sugar. Beat the ingredients until smooth and place on the stove. Stirring constantly, heat without bringing to a boil. Remove from heat and cool. Add vanillin to the mixture. Place the ice cream in a plastic container, close the lid tightly and place in the freezer. After a few hours, serve.
В кастрюлю разбейте яйца, добавьте молоко и сахар. Взбейте продукты до однородности и поставьте на плиту. Постоянно помешивая, прогрейте, не доводя до кипения. Снимите с огня и остудите. Добавьте в массу ванилин. Положите мороженое в пластиковый контейнер, плотно закройте крышкой и поставьте в морозилку. Через несколько часов подавайте к столу.
When serving, place the ice cream in a bowl or plate, garnish with topping, strawberries and a sprig of mint.
При подаче выложите мороженое в креманку или тарелку, украсьте топпингом, клубникой и веточкой мяты.