Finely chop the cabbage and onion, place in a bowl and sprinkle with wine vinegar, crush with your hands. Cut the cucumber and potatoes into strips.
Капусту и лук мелко нарежьте, сложите в миску и, сбрызнув винным уксусом, помните руками. Огурец и картофель нарежьте соломкой.
Heat a frying pan over medium heat, add 2-3 tablespoons of oil. Cut the edges of the sausage crosswise. Fry the sausages for 3-5 minutes.
Разогрейте сковороду на среднем огне, влейте 2-3 ложки масла. Края сосиски надрежьте крест-накрест. Обжаривайте сосиски в течение 3-5 минут.
In the same pan, fry the potatoes cut into strips, add a little salt. Fry for 5-7 minutes until golden brown. The potatoes should be soft inside.
На той же сковороде обжарьте нарезанный соломкой картофель, добавьте немного соли. Обжаривайте в течение 5-7 минут до образования золотистой корочки. Картофель должен стать мягким внутри.
Assemble the shawarma. Spread two tablespoons of ketchup on a sheet of pita bread. Place potatoes, cucumber, and sausage on top. Then sprinkle everything with cabbage and chopped onions. Cover the filling with the free edge of the pita bread. Fold in the bottom and top edges and roll the shawarma into a roll.
Соберите шаурму. На лист лаваша намажьте две столовые ложки кетчупа. Выложите картофель, огурец, сверху положите сосиску. Затем посыпьте все капустой с нарезанным луком. Накройте начинку свободным краем лаваша. Подверните нижний и верхний края и закрутите шаурму рулетом.
Cut the shawarma in half diagonally to create a “sharp corner”.
Разрежьте шаурму пополам по диагонали, чтобы получился «острый угол».