Prepare the ingredients indicated in the recipe. Wash vegetables and fruits and dry with a paper towel.
Подготовьте ингредиенты, указанные в рецепте. Овощи и фрукты помойте и просушите бумажным полотенцем.
Grate the carrots on a coarse grater.
Морковь натрите на крупной терке.
Cut the celery into thin slices. Combine carrots and celery in a bowl.
Сельдерей нарежьте тонкими пластинками. В миске смешйте морковь и сельдерей.
Peel the apples and cut into cubes. Add to carrots and celery. Season the salad with yogurt, sour cream and sugar, mix well.
Яблоки очистите и нарежьте кубиком. Добавьте к моркови и сельдерею. Заправьте салат йогуртом, сметаной и сахаром, хорошенько перемешайте.
Place the salad in portions on plates and garnish with a sprig of fresh mint.
Выложите салат на тарелки порционно и украсьте веточкой свежей мяты.