Boil and cool the eggs, wash the greens.
Отварите и остудите яйца, помойте зелень.
Boil buckwheat noodles in lightly salted water for 8-10 minutes until tender. Add vegetable oil during cooking or after cooking to already boiled noodles.
Гречневую лапшу отварите в слегка подсоленной воде в течение 8-10 минут до готовности. Добавьте растительное масло в процессе варки или после приготовления в уже отваренную лапшу.
Cut the chicken fillet into medium-sized pieces. If desired, pre-beat the meat. Fry the chicken fillet in a frying pan with a little vegetable oil and salt.
Куриное филе нарежьте кусочками среднего размера. По желанию предварительно отбейте мясо. Обжарьте куриное филе на сковороде с небольшим количеством растительного масла и соли.
Chop green onions and chili pepper. Place the boiled noodles into a deep tureen and add fried chicken pieces to it.
Измельчите зеленый лук и перец чили. В глубокую супницу переложите отваренную лапшу, добавьте к ней обжаренные кусочки курицы.
Add soy sauce and a small amount of broth left over from cooking the noodles to the tureen. Place a chicken egg cut in half.
Добавьте в супницу соевый соус и небольшое количество бульона, оставшегося после варки лапши. Положите куриное яйцо, разрезанное пополам.
Add herbs and chili pepper, sprinkle with sesame seeds and serve.
Добавьте зелень и перец чили, посыпьте семенами кунжута и подавайте к столу.