Wash the pepper.
Помойте перец.
Chop and peel the pepper. While you are working on the pepper, put the tomato juice on the fire and bring to a boil.
Нарежьте и очистите перец. Пока занимаетесь перцем, поставьте томатный сок на огонь и доведите до кипения.
Fill a sterilized jar with pepper and pour boiling water for about 10 minutes. Then drain the water and fill everything with tomato juice and vinegar. Salt and pepper the dish to your taste. Screw the lid on the jar and store the peppers in a cool place.
Заполните простерилизованную банку перцем и залейте кипятком минут на 10. Затем слейте воду и залейте все томатным соком с уксусом. Посолите и поперчите блюдо по своему вкусу. Закрутите банку крышкой и храните перец в прохладном месте.
Serve this appetizer with any meat dishes. It also goes well with boiled, fried or baked potatoes. Peppers can be served as part of an assortment of pickles, along with tomatoes and cucumbers.
Подавайте эту закуску с любыми мясными блюдами. Она также хорошо сочетается с отварным, жареным или запеченным картофелем. Перец можно подавать в составе ассорти солений, вместе с помидорами и огурцами.