Prepare the ingredients indicated in the recipe. Wash the vegetables and dry with a paper towel. Peel the onion.
Подготовьте ингредиенты, указанные в рецепте. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Лук очистите.
Chop the cherry tomatoes in half.
Помидоры черри порубите пополам.
Cut the red onion into small cubes.
Красный лук нарежьте мелким кубиком.
Cut the cheese into small cubes. Chop the dill finely. Next, combine the cherry tomatoes, onions and feta cheese in a deep bowl. Add olive oil, salt and pepper to taste. Stir.
Брынзу нарежьте небольшим кубиком. Укроп порубите мелко. Далее соедините черри, лук и брынзу в глубокой миске. Добавьте оливковое масло, соль и перец по вкусу. Перемешайте.
Drain the corn, drain the corn in a sieve, and add it to the salad. Stir.
С кукурузы слейте воду, отбросьте кукурузу на сито и добавьте ее в салат. Перемешайте.
Before serving, sprinkle the salad with lime juice for a pleasant acidity. Place one slice on plates as a garnish. A bright and tasty salad is ready. Bon appetit.
Перед подачей сбрызните салат соком лайма для приятной кислинки. Выложите по одной дольке на тарелки в качестве украшения. Яркий и вкусный салат готов. Приятного аппетита.